reede, 7. mai 2010

Liikumispäev Holstre-Polli Tervisekeskuses

Tunnen rõõmu liikumisest, oli selle päeva moto. Paistu lasteaed "Põnnipesa" personal ja lapsevanemad korraldasid Viljandi maakonna kooliminejate laste liikumispäeva. Holstre-Polli Tervisekeskuse rajad on suurepärased liikumiseks igal aastaajal ning jõukohased igas vanuses inimesele. Liikumispäevale oli kogunenud üle 340 lapse, MTÜ Viljandimaa TEL ja Maakonna Tervistoa toetusel toimub seesugune koos liikumise sündmus minu mäletamist mööda vähemalt 5 korda. Lapsed olid ni rajal, kui ka lõpetamisel rõõmsad ning õpetajad ja abilised õnnelikud! Koos tegemine on lahe!
Raja läbimiseks oli mõeldud teema NUKITSAMEES ja erinevates punktides tuli täita vastavateemalisi ülesandeid, põnevust jagus kõigile.
Tänud korraldajatele!
Järgmisel kevadel liigume juba teises kohas ja ikka rõõmsalt koos!
Kersti,
Männimäelt

1 kommentaar:

EloPaap ütles ...

Elagu Paistukad!

Tore pidu on Teil olnud - teeb mind heas mõttes natuke kadedaks. Kevadine liikumispidu on minu jaoks alati olnud nagu kevadine vitamiinipomm, mis kahjuks jäi sel aastal saamata. Aga saan siis järgmisel korral ja veel suurema! Kõige tähtsam on aga see, et lastel oli rõõmus ja tegevusterohke päev ja et Teil kõigil oli liikumislusti. Tänud veel kõigile osalejatele ja eriti korraldajatele!

Elo