teisipäev, 22. veebruar 2011

Krõllil oli juubel!

1.veebruaril sai Krõll 45 aastaseks.
Traditsiooniks on saanud, et sünnipäeval tulevad Krõllile külla muinasjututegelased. Kõikide rühmade lapsed olid ennast riietanud kostüümidesse; saalis oli näha printse, printsesse, ämblikmehi, haldjaid, erinevaid loomi ja teisi vahvaid tegelasi.
Lapsed õnnitlesid Krõlli ja kinkisid talle omatehtud kaarte. Nüüd jäid kõik ootama üllatuskülalisi. Üllatuskülalisteks on alati Krõlli õpetajad, kelle etteasted on kuni peo alguseni kõigile saladuseks.
Sel aastal rõõmustasid lapsi Kukk ja Kana, Puhh oma sõprade Notsu ja Jänesega, Okasroosike ja Sporditüdrukud! Kui kõik külalised olid esinenud, algas ühine tants ja trall ja laste pidu lõppes Krõlli koogi söömisega.
Reede õhtul toimus pidulik vastuvõtt lasteaia personalile, oodatud olid kõik endised juhatajad ja töötajad, hoolekogu, linnavalitsuse esindajad ja teised külalised. Aktus algas ülevaatega Viljandi linna ajaloost, kõlasid laste laulud ja tantsud. Linnapea tänas kauaaegseid töötajaid Rae tunnuskirjaga, lasteaia direktor Margit aga pidas hea sõna ja meenega meeles kõiki Krõlli töötajaid.
Juubeli puhul anti õpetajate Renate ja Tiiu eestvedamisel välja „Krõlli aja leht,” milles oli eelmiste juhatajate Salme Varese ja Liili Kupitsa meenutusi algusaastatest. Leht kajastas Krõlli tänapäeva ja vilistlaste meenutusi. Lapsed said öelda, kes on Krõll ja miks neile meeldib meie lasteaias käia.
Kroonika tuppa kogusid õpetajad Eda ja Urve uusi ja vanu pilte, karikaid ja meeneid, mis kõik kajastasid Krõlli lasteaia elu läbi 45 aasta. Tore oli vaadata vanu fotosid laste pidudest, spordipäevadest, õpetajate esinemistest. Kõike seda põnevat teeme ka tänapäeval, vaid inimesed ja riietused on muutunud.
Õhtu jõudis kiiresti kätte ja aeg oli lahkuda. Paljud jutud jäid ootama järgmist korda, kuid hea on teada, et Krõll lööb alati laste ja täiskasvanute silmad särama.
Artikli autor vanempedagoog Urve Roots

Krõlli külalised
Okasroosike
Puhh ja Notsu
Karupoeg Puhh ja teised
Kukk ja kana


Muinasjututegelased
Tants ja trall

Pidu kutsutud külalistele
Linnapea tänas kauaaegseid töötajaid
Ühispilt meie maja töötajatest ja külalistest
Lilled ja kingitused

Kommentaare ei ole: