teisipäev, 3. mai 2011

INFOPÄEV LASTEAEDADE HOOLEKOGUDELE

Viljandi Maavalitsuse Tervisetoa, Viiratsi lasteaia ja MTÜ Viljandimaa TEL poolt korraldatud infopäev toimus 26. aprillil Viiratsi lasteaias.
Tervitussõnad ütles lasteaia tervisemeeskonna juht Dagmar Trumsi ning kõiki kohaletulnuid üllatasid armsa tervitusega lasteaia lapsed ja nende õpetajad. Maakonna tervisedendaja Elo Paap kõneles lapsevanema ja hoolekogu vastutusest tervise eest. Viljandimaa tervist edendavad lasteaiad on olnud tublid turvalisuse teemade algatajad ja kindlalt selle nimel tegutsejad juba mitmeid aastaid. Meil on oma pädevad ja oskustega turvalisuse edendajad lasteaiaõpetajad. Infopäeval rääkis enda kogemustest Mängupesa lasteaia õpetaja Krista Siim, teemadel: Lasteaia riskianalüüs. Kuidas saab lapsevanem olla kaasataud ja kasulik? Kõik osalejad olid leidnud aega ja tahtmist Viiratsi lasteaeda tulla pärast tööpäeva, seega oli kaetud suupistete laud ning imearmsa muinasloo esitas ettekannete vahele  õpetaja Mari Karilaid.
Suvi on kohe algamas, et puhkuste aeg oleks turvaline ja ohutu rääkis nendel teemadel Eda Mõim ennetusbüroo vanemspetsialist, Lõuna-Eesti Päästekeskusest: Hoiame ära tule-ja veeõnnetusi. Ning kui peakski õnnetus juhtuma, siis jagas praktilisi õpetusi Merit Laan,  Eesti Punase Risti Viljandimaa Seltsi sekretär.  Oli väga tegus ja asjalik infopäev

Tekst ja pildid:
Kersti Puusild
Viljandimaa TEL võrgustiku koordinaator

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tore üritus, sõbralikud inimesed ja armas vastuvõtt maja poolt :)))
Aitähh kõigile!!!