reede, 1. juuni 2012

Lastekaitsepäev


Lastekaitsepäev lasteaias Karlsson

Esimene juuni on rahvusvaheline lastekaitsepäev. 1. juuni on ka ülemaailmne kleidipäev.
Lasteaed Karlsson naistöötajad olid enamus sellel päeval „naised“. Päris tore oli vaadata värvilistes kleitides askeldajaid.
Kell 10.30 kogunes kogu lasteaiapere maja ette. Lotte ja Lepatriinu rühm olid ürituse korraldajad. Eelnevalt tuli igal rühmal paberile kirja panna laste soovid, neid oli igasuguseid: sooviti isaga minna veeparki, sooja suve, palju lund, kaks korda aastas jõule, väikesed mudilased soovisid ema, palju kommi jne. Kõik rühmad said endale heeliumiga täidetud õhupalli ja soovid seoti palli külge ning lennutati taevasse. Värvilised õhupallid olid kaua näha ja lapsed lehvitasid neile järele.
Et sellel hommikul ei olnud veel kõik lapsed omavahel tere öelnud, siis lõbusa muusika saatel sai maha tantsitud üks tore teretamistants. Ühistantse jätkus veel tükiks ajaks. Tantsud tantsitud, said kõik lapsed värviliste kriitidega joonistada asfaldile oma lemmikpilte. Pildid tulid tõesti vahvad ja kirevad, mõni mudilane oli nii agar joonistaja, et ka oma nägu sai maalingud.
Natukene eemal küpsetasid kokad pannkooke. Üllatus oli see, et kõik toimus õues ja uudistamist oli palju.
Ja mis siis oli sellel päeval lõunasöögiks: friikartulid, viinerid ja pannkoogid moosiga. Mida vahvamat saaks veel olla lastele sellel päeval!
Aitäh korraldajatele toreda ürituse eest!

Lasteaed Karlsson muusikaõpetaja
Helju Teas
1.06.2012

Kommentaare ei ole: