reede, 14. märts 2014

Jälle on Lasteaed Karlssoni sünnipäev



Täna, 6, märtsil toimus lasteaias Karlsson sünnipäevapidu. Üritus algas lasteaialaulu laulmisega. Kohale tuli, nagu alati, Karlsson. Ta tervitas kogu lasteaiaperet ja teatas, et kavatseb oma sünnipäeva nautida ja väikese möllu korraldada. Lapsed olid sellega nõus!
Uks läks lahti ja sisse tuli imelik habemega mehike, kes katsus lasteaia seinte ja põranda tugevust, imetles lasteaia sooja-, valgus - ja värviküllust, vaimustus klaverist ning oli õnnelik, et lõpuks ometi on leidnud endale kodu. Siis alles  märkas ta Karlssonit ning oli väga pettunud, et lasteaias juba elab keegi. Karlsson ja Metsapäkapikk tutvusid. Selgus, et nad mõlemad on 37 aastat vanad ja väga sarnased. Teatavaks sai ka tõsiasi, et osa metsapäkapikke, need, kes on saanud 37 aastaseks,  tulevad linna kodupäkapikkudeks. Kodu peavad nad endale ise leidma. Karlsson arvas, et täitsa tore on, et tema lasteaed sai nüüd endale lasteaiahoidja selleks ajaks, kui kõik on lasteaiast lahkunud. Päkapikk palus Karlssonit endale sõbraks ning siis soovis ta Karlssonile sünnipäevalaulu laulda. Lasteaial on ju oma lasteaia sünnipäevalaul.
Siis algas mõõduvõtt võlukunstis. Püüti üles ajada magav võluuss. Metsapäkapikk seda ei suutnud, aga maailma parim võluja, Karlsson,  sai sellega hakkama. Seejärel ujutati kanamuna ning suurendati väikeseid värvilisi teri. Lõpuks torgati nõel õhupalli ja  see ei läinud esimesel korral katki. Karlsson selgitas ka mõne võlutriki tagamaid.
Pidu jätkus mängude mängimisega.
* Mäng: Kehaorkester

* Mäng: Kuum üllatusmuna

* Mäng: Õhupallidega pesapall
* Mäng: Hambaorgiskulptuur
Lõpuks tänas Karlsson kõiki, kes tema sünnipäevale tulid. Tal olid rühmadele kingitused. Samuti teatas ta lastele, et neid ootab rühmas maius. Selleks oli muidugi jäätis. Toredaid kohtumisi soovides lõpetas Karlsson oma sünnipäevapeo.
Peo viisid läbi: Piret Talimaa ja Riina Andres
 6.märts 2014







1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Palju õnne Karlsson!