neljapäev, 6. märts 2014

Lasteaedade tervisedenduse infopäev

Täna, 6.märtsil just kaks päeva enne rahvusvahelist naistepäeva toimus MTÜ Viljandimaa TEL aastakoosolek, et kinnitada 2013a. aruanne.
Infopäevale olid oodatud ja kutsutud inimesed, kes huvituvad tervisedendamisest Viljandimaal ja Viljandimaa lasteaedades. Saalis oli pea 40 inimest ja vahetasime infot tulevikuplaanidest.
Kõige värskem ja rõõmustavam teade oli see, et meie ühingu projekt sai Vabaühenduste Fondilt rahastuse ning see toetus aitab veelgi paremini täide viia meie arengukavas olevaid tegevusi. Projekti kirjutamisel olid osalised Marika Pukk, Riina Andres, Elo Paap, Katrin Larm ja Kersti Puusild. Meie vapper naiskond tegutses juba novembris projekti kirjutamisega ning siis korraks naudime rõõmusõnumit ja asume agaralt tegevuste elluviimisele ja teostamisele.
Kõik info, mis tänasel infopäeval räägiti on protokollitud ja see protokoll jõuab kõikidele lasteaedadele ning saab loetav olema ka siin blogis.
Kuna meie ühingul on ka nüüd oma buss 1+8 kohta siis kõikide soovidele vastu tulles, lisan selle jutu lõppu ühe pildi meie bussist.
Tänud kõikidele infopäeval ja aastakoosolekul osalejatele ning ka nendele tänud, kes tegid volitused aastakoosolekule.
Kohtumisteni peatselt algavates õpiringides!
HEAD RÕÕMSATUJULIST NAISTEPÄEVA!

Kersti
MTÜ Viljandimaa TEL
juhatuse liige

Kommentaare ei ole: