esmaspäev, 12. mai 2014

Südamenädal Vambola lasteaias

Selle aasta südamenädalal olid meil nn teemapäevad - MUSTIKAPÄEV, RABARBERIPÄEV, ASTELPAJUPÄEV JA SIDRUNIPÄEV. Iga päeva tegevusi viis läbi üks õpetaja.
Hommikud algasid ikka virgutusvõimlemistega. Edasi siis vastavalt sellele, mis organiseerija välja oli mõelnud. Kuulati jutte; vooliti; meisterdati; joonistati; värviti; küpsetati; lõiguti juur-ja puuvilja salatit, mis hiljem ära söödi; joodi erinevate maitsetega vett ning toimusid erinevad õuetegevused.
Hammaste hügieenist käis rääkimas hügienist Kristi Mikk, kes vaatas üle ka laste hambad. Enamustel lastel tuleb hambaarsti veel külastada.
Meil on nüüd suure tee äärde tehtud ka kergliiklustee, mis kannab nime BENNO RADA. Seal me siis käisime  lastega ratastega sõitmas, jooksmas ja kõndimas ehk liikumine toimus vastavalt sellele, kuis sobis. Südamenädala lõpetaski meil ühine liikumine Benno rajal koos lapsevanematega. Liikumisviisi sai igaüks ise omale valida. Kohustus oli aeg - tund aega. Matka lõpp oli Soe külamaja juures, kus sai kosutuseks puu- ja juurvilja ning tassike teed.
Tänud organiseerijatele ja kõikidele lapsevanematele ning lastele selle toreda nädala eest.

Naksitralli õpetaja Reet.

Kommentaare ei ole: