pühapäev, 14. september 2014

PEREPÄEV MÕISAKÜLAS


On rõõm teatada, et järgmine perepäev toimub Mõisakülas juba 21. septembril. Päev algab kell 12.00. Lustida ja tarkuseterasid koguda saab kella kolmeni päeval.

Et siis: Mõisakülla! Pärnu tänava  maja nr 61 hoovi (vana lastesõime hoov).

Päeva juhatab sisse ansambel "Lõõtsavägised" Margus Põldsepa juhendamisel.
Loengute ja praktikumidega esinevad Lääne Päästeamet, Punane Rist, Tervisetuba, Maanteeamet ja politsei. Oma panuse annavad ka kohaliku kogukonna tublid liikmed, kohalik vabatahtlik tuletõrje selts, MTÜ "Kätetöö koid" ja T. Varik.

Et mida ise päriselt teha saab? Saab käepaelu punuda. Saab vererõhku ja -suhkrut mõõta. Saab end hennamaalingutega ehtida. Saab proovida elustamist ja saab teada, miks meile on turvavööd vaja. Siis saab meelde tuletada, mida sisaldab toitumispüramiid ja sedagi, et kuidas uppujat päästa.

Ja lõpuks saab õnnel enda juurde lasta tulla - olgu selleks siis Fortuuna naeratus või rõõm ja lust toredast päevast ja oma toredast pere- ja kogukonnast. ;)


Laupäev. 21. september. Mõisaküla. Pärnu tänav. Maja nr 61.  Hoov. Kell 12.00



Sündmus toimub MTÜ Viljandimaa TEL projekti "Terviselasteaiad paikkonna elu edendajad" raames, projekti rahastab EMP toetuste Vabaühenduste Fond, Avatud Eesti Fondi vahendusel.

Kommentaare ei ole: