laupäev, 1. juuni 2013

Jälle üks tore sündmus lasteaias Karlsson

Lastekaitsepäeva mõte on juhtida ühiskonna tähelepanu laste probleemidele. Lastekaitsepäeva tähistamine sai alguse 1925. aastal Genfis toimunud ülemaailmsel konverentsil. Mitmed riigid tähistavad lastekaitsepäeva erinevatel aegadel.
Lasteaia Karlsson pere  tähistas seda päeva 30. juunil. Ilm oli väga ilus ja koguneti õue, mis oli muutunud „Lõbusaks linnaks“  ja kõikjal lehvisid värvilised õhupallid.
Linnas kõndisid ringi Piripill, Võlur, Pagar, Kass ja Narr. Nad kõik olid kurvad, sest linnas ei olnud ühtegi last. Lõpuks siiski suutis Võlur võluda linna lapsi, aga nad olid kõik värava taga, sest linna pääses väikese ülesandega.
Teisel pool väravaid oli väga lõbus,  Narr tantsis vahvaid tantse, Pagar küpsetas maitsvaid küpsiseid ja jagas lastele, Kass mängis toredaid mänge, Piripill tegi lihtsalt nalja.
Aga linn ei olnud üldse värviline, seda oli vaja kaunistada.  Aia külge olid veetud pikad tapeedipoognad ja kõik see sai laste abiga täis joonistatud. Kõik olid rõõmsad.
Nüüd kogunesid jälle kõik linnaväravate juurde, algas suur mullisadu. Iga laps puhus oma mullitajast välja suuri ja väikseid mullikesi. See oli väga, väga ilus vaatepilt.
Oligi käes lõunasöögiaeg- friikartulid, vigurviinerid ja loomulikult jäätis.
Aitäh korraldajatele toreda hommikupooliku eest!

Lasteaed Karlsson muusikaõpetaja
Helju Teas
31.05.2013


Kommentaare ei ole: