esmaspäev, 28. aprill 2014

Igal linnul oma laul ;)

Meie Midrimaa lasteaia südamenädala heaks traditsiooniks on kujunemas hommikused virgutus- ja lehvitusminutid - umbes seitse minutit, millesse mahub sebimist-sagimist, venitamist-patsutamist, rõõmsaid pilke ja kohkunud ilmeid. Teiseks toredaks kombeks on kujunemas laste ja vanemate koostööna valminud tööde näitus, mille selleaastaseks teemaks oli "Mina teen sporti ja olen terve".

Südamenädala igal päeval oli oma märksõna: matk, liikumismängud, salat, mängupäev - rühmad said vastavalt etteantule oma plaane ja tegevusi planeerida ning ellu viia.

Tõsi on vist seegi, et nädalale andis õige hoo sisse esmaspäeva õhtupoolikul perekondadele toimunud spordipäev, kus kõik huvilised said veidike uudistada, enda võimeid ja teadmisi proovile panna ning kaunist kevadilma ja üksteise seltskonda nautida. Nädala kulminatsiooniks võib aga pidada neljapäevast karnevali, mida olid väisama tulnud sulelised-karvalised, triibulised-täpilised, printsid ja mašad. Tavakodanikku sel peol ei nähtud, oli veel üks unine päkapikk ja jäine printsess, kelle juhendatud laulud-tantsud tegid südamele sooja ja panid naerulihased tööle. Eks kõik ikka selleks, et südamel oleks hea ja tore.

Et aga üks pilt võib rääkida rohkem kui tuhat sõna, siis sel korral hoopis väike ülevaade valminud kunstiteostest.




Tervitustega
Viive Villems

1 kommentaar:

Kersti ütles ...

Nii lahe!
Vot see laste ja lastevanemate tööde näitus mulle ka meeldib. Võtan selle plaani järgmiseks aastaks!