esmaspäev, 22. september 2014

Viljandimaa lasteaedade Infopäev “TE tegevused õppeaastal 2014/15, I poolaasta”

Täna olime lasteaedade esindajatega koos peale suvepuhkuseid. Kõik on rõõmsasti tööellu sukeldunud ning nüüd oli just paras aeg info jagamiseks ning hea meel ka üksteisega kohtumisest!
Inimesi oli peaaegu 40, täpsemalt 37. Hea meel oli, et kohal olid ka veel TEL võrgustikku mitte kuuluvatest lasteaedadest. Peame oluliseks infovahetust kõikide maakonna lasteaedadega ja ikka peamine "ET OLEKS TORE!"

Infot tuli jagama meie hea sõber ja koostööpartner Sirli Leier, Maanteeametist. Sirli kõneles, kuidas infot leida mnt kodulehelt, olulisi materjale saab tellida mnt tellimiskeskusest http://tk.mnt.ee/ ja kutsus üles kõiki esitama enda heade ideedega projekte maanteeameti projektikonkursile.
Kokkuvõtlik ülevaate andsin mina riiklikust TEL võrgustiku lasteaedade VII suvekoolis ”LIIKUDA ON TORE!” ja Viljandimaa lasteaedade suvekoolist-reisiseminarist.
Jagasime infot suurest teoksil olevast projektist Terviselasteaiad- paikkonna elu edendajad, tegevustest, mis veel kohe tulemas.  Perepäev Suure-Jaanis, õpring novembris ja täitsa uus tegevus mentorlusprogramm- SÕBER lasteaed. Sellest kõnelesid Katrin ja Riina ning oktoobri lõpus toimub lasteaedade Avatud Uste Päev Lasteaias Karlsson ning seal sõlmitakse partnerluslepingud lasteaedade vahel, kes selle programmiga liituvad.
Viljandimaa TEL lasteaedadel on arengukava dokument nii hea ja võimas, et selles sisalduvad tegevused jõuavad järjest teostuseni, see on lihtsalt nii vägev. Elo hoiab kõigel valvsalt silma peal ja aitab alati enda hea nõu ja jõuga.

 Ja eriti, eriti heameel on mul blogi toimetajast, Viivest. Tema ise usin kirjutaja ja uuendustele avatud, blogis on juba märgata uuendusi ja minul on sellest ütlemata hää meel. Just see ongi vabatahtliku töö juures ülioluline, et inimene tahab tegutseda ja kõik saavad sellest toredalt osa! Kiitus Viivele, tublile tegijale. Muide Viivel on sellel nädalal Olustvere koolis lõputöö kaitsmine ning siis on ta lisaks lasteaiaõpetaja oskustele usin käsitöö meister.
Külastage ikka blogi lehte ja olge krapsakad ise toredaid sõnumeid saatma!

Kersti
MTÜ Viljandimaa TEL
Juhatuse liige

1 kommentaar:

viive ütles ...

Nii tore, et Sa ikka ise kirjutasid (mulle meeldis muidu see kiri ka, mille sa mulle kirjutasid). Aga jah, inimestel on nii erinev ja omanäoline tekstiloome ning see lisab meie blogikeskkonnale mõnusaid nüansse ja veel rohkem toredust.