esmaspäev, 3. november 2014

Esimesed MENTORID

Selle õppeaasta „Avatud uste päev“ on nüüd minevik. Oli osavõtjate rohke pärastlõuna. Meeldiva vastuvõtu oli korraldanud lasteaed Karlssoni pererahvas ja kokkade küpsetised maitsesid mõnusasti. Lasteaia direktor Mare Paavel ja õppejuht Monika Kümnik tervitasid kenasti kõiki kohaletulnuid ning kutsusid soovijaid päeva lõpetamise järel lasteaia ruumidesse ringkäigule.
Peale Viljandimaa lasteaedade tervisedenduse koordinaatori- Kersti juttu Viljandimaa lasteaedade tervisedendusest ja võrgustikutööst, tutvustas MTÜ Viljandimaa TEL juhatuse liige Katrin Larm mentorprogrammi "Sõber lasteaed". Ja seejärel oli eriti pidulik hetk esimeste lepingu sõlmijatega: LASTEAED KARLSSON on mentoriks JAAGU LASTEAED-PÕHIKOOLILE ja
MÄNGUPESA LASTEAED on mentoriks UUSNA LASTEAIALE. 
SUUREPÄRANE JA AJALOOLINE HETK! 

Kõik TEL võrgustiku lasteaiad, kes vähegi arvavad, et nemad on valmis olema MENTORIKS saavad enda huvi üles näidata, registreerides end sellel lingil:

Pärastlõunane aeg Karlssonite juures oli tõesti informatiivne ja kogemustest pungil.
Esitati mitmeid erinevaid HÄID PRAKTIKAID, just neid, mis oma lasteaias on hästi õnnestunud ja kui keegi veel nii ei ole teinud, siis võib proovida järgi teha :)
Kaja Saar, Karksi-Nuia lasteaiast jagas mõtteid teemal "RÕÕMUPALLID". Lasteaed Krõllist rääkisid Urve Roots ja Renate Hunt teemal "RÕÕM ON OLLA!",Abja Lasteaiast oli kohal ja rääkis Aita Uuk teemal PEREPÄEVAD. Laine Randoja, Mängupesa Lasteaiast teema oli SÕIMEÕPETAJATE KOOSTÖÖ MÄNGUPESAS ja Tiia Kadalipp jagas kogemusi Männimäe Lasteaia "PEREPÄEV-ORIENTEERUMISÕHTU" teemal. 
Tänud kõikidele esinejatele!
Lisaks on võimalik kõikidel osalejatel nädala jooksul anda tagasisidet toimunud sündmuse kohta.

Loo kirjutas kokku 
Kersti Puusild
Viljandimaa lasteaedade tervisedenduse koordinaator
MTÜ Viljandimaa TEL, juhatuse liige


Kommentaare ei ole: