teisipäev, 2. oktoober 2018

SPORDINÄDAL 2018 „TULEVIKU TÄHED“ SOE MAJAS.



Neljandat korda korraldatakse Euroopa spordinädalat kõigis EL maades, nii ka Eestis.

Euroopa spordinädal on Euroopa Komisjoni algatus, mille eesmärk on tõsta inimeste liikumisharrastuse ja spordialast teadlikkust kogu Euroopa Liidus.  Eelmisel aastal liitus spordinädalaga ligi 400 haridusasutust, 120 spordiklubi ja ligi 100 ettevõtet. Eestis korraldavad Spordinädalat Eesti Olümpiakomitee koostöös Ühendusega Sport Kõigile. Spordinädala korraldamist toetavad Erasmus+ programm, Kultuuriministeerium ning Coop Eesti. Ametlik liikumisnädal toimus 23.09 – 30.09. Spordinädal leiab aset kõikides Euroopa Liidu liikmesriikides. 2018. aasta spordinädala üle-Euroopaline avamisüritus toimus Austrias.  (Info leitav aadressil http://www.spordinadal.ee/spordinadalast)

Soe maja liitus sportliku üleskutsega aastal 2017, käesoleval aastal toimus spordinädal meie majas 24.09 – 28.09.
Esmaspäev oli liikumismängude päev, teisipäev oli matkapäev, kolmapäev oli spordipäev, neljapäev oli tervisliku toidu päev ja reede võistluspäev ehk mihklipäeva jooksuvõistlus. Kõik päevad algasid ühistegevusega õuealal, peale seda suundus iga rühm oma tegemiste juurde vastavalt spordinädala kavale. Toreda nädala tegemistes oli oma osa ka tantsul, laulul ja pillimängul.

Spordinädala tegemistes osales kokku 50 last ja kõik maja töötajad. Nädala sündmusi jääb igale spordisõbrale meenutama Eesti Olümpiakomitee poolt välja antud diplom ja Coopi Spordinädala tervisesegu.

Tore on teha toredaid asju, mis pakuvad avastamisrõõmu lastele ja tegemislusti täiskasvanuile.

Aitäh kogu meeskonnale!

Soe maja õpetajad Aili Klein ja Reet Järveküla



2 kommentaari:

Robootika Paistu Lasteaias ütles ...

Väga vahva ettevõtmine!!!

Robootika Paistu Lasteaias ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.