kolmapäev, 8. oktoober 2014

Lõvi Leo käis lasteaias Karlsson

Karlssoni lasteaias toimus liiklusnädala raames ühine liikluspäev.
Külla oli kutsutud Lõvi Leo, kes tuli koos toreda poliseitädiga. Nii suuremad lapsed kui ka õpetajad said täpsemalt teada, milline peab olema sõidukorras ratas, pead kaitsev kiiver ja ohutu sõitmine. Need tarkuseterad kuluvad marjaks ära nii lasteaias rattapäeval, mis on igal rühmal ühel kindlal nädalapäeval, kui ka kodus sõites.
Lapsed said Lõvi Leoga juttu ajada, teda kallistada, vaadata politseiautosse, jälgida auto tulede vilkumist ja kuulata sireeni.
Et ka väiksematele lastele eakohast tegevust pakkuda, siis nendega mängisime muusikalisi liiklusmänge, aga Lõvi Leod ja politseiautot said loomulikult nemadki uudistada.
Kõik rühmad said ka oma õpetajaga pimedas koridoris tumedale alusele kinnitatud helkureid uurida. Seal oli mitmesuguse kujuga, erinevat värvi, erinevast materjalist ja palju kordi pestud helkurid. Taskulambiga valgustades oli näha, milline helkur on kõige parem ja milline ei täida oma ülesannet.
Kõiki tarkusi aitasid mällu „salvestada” Lõvi Leo toodud magusad kommid. Oli tore päev, mille kohta tuli lastelt palju positiivset tagasisidet.

Klaabu rühma õpetajad:
Heli Subi ja
Silva Palm

Kommentaare ei ole: